Coaching & Tainingsbureau Siekman

Tel: 06-21812186

E-Mail: info@siekmancoaching.com

Ball Rolling

 

MPI training

Het MPI (Management Potentieel Inschatting) is een toetsingsmiddel om te kijken of jij over leidinggevende kwaliteiten beschikt. Je wordt tijdens een MPI getoetst op verschillende kwaliteiten (competenties) die voor de functie van purser vereist zijn.

Wat gaan we doen?

We beginnen met het maken van een SWOT (sterkte/zwakte analyse). Dit doen we aan de hand van gesprekken, vragenlijsten en een psychologische test. Dit zal jou een duidelijk inzicht geven in je huidige handelen en je helpen bij het ontwikkelen van je Persoonlijke Ontwikkelings Plan (POP). Naar je POP zal uitvoerig gevraagd worden door de assessoren tijdens je motivatie gesprek.

We gaan de competenties die gevraagd worden met de bijbehorende persoonlijke voorbeelden uitgebreid bespreken. En gaan er voor zorgen dat je voldoende sterke voorbeelden bij de competenties voorhanden hebt.

Je krijgt een duidelijke uitleg van de STAR methode zodat je jouw persoonlijke voorbeelden duidelijk en gestructureerd kan verwoorden.

We gaan 'Moving Your World' en het 'KOMPAS' duidelijk in kaart brengen. Het zal helder worden hoe je dit kan inzetten tijdens je werk.

We gaan je inside informatie geven over hoe de recruiters de vragen gaan stellen.

Coaching & Trainingsbureau Siekman gaat er voor zorgen dat je ontspannen en goed voorbereid aan het assessment kan deelnemen zodat je jouw kans van slagen enorm vergroot.

Wij geloven in het motto ‘You never get a second chance to make a first impression’. Dus doe het de eerste keer meteen goed!

foto's